MAAK ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

WACHTWOORD VERTEGEN

*

Nieuws

Examens 21 maart

Op zaterdag 21 maart staan de judo en jiu-jitsu examens weer op de agenda. 

https://www.yoshikai.nl/agenda

De examens zijn deze editie niet alleen voor de jeugd, maar ook voor de junioren en senioren, die één keer per jaar examen doen. 

De examens vinden voor de eerste keer plaats in onze dojo aan de Einsteinstraat in Numansdorp en in tijdvakken varieerend van 15 minuten tot een half uur. 

Per tijdvak kunnen zich een x aantal judoka zich aanmelden afhankelijk van hun band wordt er een examen afgenomen van ongeveer 10-25 minnuten. Aan het eind van ieder blok zijn meteen de resultaten bekend. Weet je nu al met wie je examen zou willen doen? Zorg dan dat je samen inschrijft voor hetzelfde examenmoment !

Het aanmelden en betalen voor het examen gaat via onze website. Op onderstaande link staat beschreven hoe het precies in zijn werk gaat.

https://www.yoshikai.nl/nieuws/112-inschrijven-en-betalen-voor-examens-wedstrijden

Ook de exameneisen, die als richtlijn voor / ter aanvulling van het af te leggen examen kunnen worden geraadpleegd, staan online. En zijn te vinden onder:

https://www.yoshikai.nl/exameneisen-judo

https://www.yoshikai.nl/exameneisen-jiu-jitsu

Tijdens de examens gaan de judoka boven in de dojo examen doen en voor de belangstellenden is er beneden in de crossfitruimte gelegenheid om de verrichtingen te volgen op een scherm.

De inschrijving staat inmiddels open en mochten er nog vragen zijn m.b.t. het examen, stel ze gerust. 

Tot zaterdag 21 maart !

Met sportieve groet,

TOP