MAAK ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

WACHTWOORD VERTEGEN

*

Nieuws

Terugblik examens 21 maart 2015

Examens

Tuimeljudo - Jeugdjudo - Junioren/Senioren Judo - Junioren/Senioren Jiu-Jitsu

Afgelopen zaterdag werden er examens afgenomen en voor de eerstejudo 16
keer in de dojo. De eerste keer in deze opzet was dan ook even wennen voor iedereen. We hebben veel reacties gehad, hele positieve helaas ook minder positieve. Voor ons staat voorop dat de kinderen examen doen en dat doen zij het beste doen in een rustige omgeving, die wij in de nieuwe situatie gecreëerd hebben. Uiteraard hebben wij ook lering getrokken uit onze ervaringen en daarom zullen wij voor de laatste examens van fit seizoen op zaterdag 4 juli 2015 een aantal zaken anders aanpakken.

We hebben zaterdag genoten van vele hele mooie examens !! 28 judoka of jiu-jitsuka wisten een gele band te behalen, 20 een oranje band, 11 een groene band, 8 een blauwe band en drie zlefs een bruine band ! Iedereen nogmaals gefeliciteerd met de behaalde resultaten !! Alle behaalde diploma's en bestelde banden worden deze week in de lessen uitgedeeld. Alle jeugd-judoka die een gele band wisten te behalen krijgen binnenkort, een geheel vrijblijvende, uitnodiging voor de wedstrijdtrainingen die dinsdag en donderdag in de dojo in Numansdorp worden verzorgd.

Wat kon er beter ?

Inschrijven / aanmelden
Allereerst het aanmelden online, wat helaas niet voor iedereen even soepel liep, maar wat na een aanpassing in de online software opgelost werd. Omdat het probleem zich voornamelijk in de laatste week voor het examen voor ons openbaarde, hebben wij, ondanks onze inspanningen, helaas niet iedereen hierover te woord kunnen staan, dat vinden wij vervelend. Echter ....Ondanks dat de examendatum 4 maanden van te voren bekend is gemaakt en de feitelijke inschrijving al 3 weken mogelijk was, schreef 2/3 van de deelnemers zich in de laatste week in. Voor de examens van 4 juli 2015 zal de inschrijving tot een week voor de examendag openstaan, om eenieder die tegen iets aanloopt netjes te woord te kunnen staan onder minder tijdsdruk.

Programma
Tijdens de volgende examens zal er tussen de examenblokken meer (rust)tijd worden gelaten zodat het in het geheel wat mionder druk zal zijn in de dojo.

Video
Het camerasysteem zal vanaf volgende keer nog nuttiger besteeds gaan worden door het beschikbaar stellen van de beelden tijdens het examen via een livestream via de website en na het examen door het beschikbaar stellen van de beelden via een speciale Yoshi Kai Budo USB-stick.

Yoshi Kai bedankt Arjan van Prooijen, Jeroen van Ommen, Miranda van Felius, Thomas van Felius, Theo Doolaar en Jelle Landman voor hun enthousiaste hulp en inzet tijdens de examens !

Op naar de volgende examens !

 

Team Yoshi Kai

 

 

 

 

 

TOP