MAAK ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

WACHTWOORD VERTEGEN

*

Nieuws

Miv 1 juni 2015 Ki-Training

Hallo allemaal,

 

Met ingang van 1 juni biedt Yoshi Kai Ki-Trainingen aan in haar dojo te Numansdorp

Nico Vermaas

Op maandagavond (20:00 -21:30) en woensdagochtend (10:00 tot 11:30) zullen de lessen
in Numansdorp worden aangeboden.

De docent Nico Vermaas breidt daarmee zijn succesvolle huidige lesbezetting in de hoeksche waard uit,er worden namelijk ook lessen verzorgd in Oud-Beijerland;

  • De Boogerd - Hortensiastraat 5 - Donderdagavond - 20:00 tot 22:00
  • Het Pluspunt - Jan Lievenslaan 1 - Dinsdagavond - 20:00 tot 21:30

 

Wat is Ki-Training ?

Exclusieve trainingen via Krijgskunst in de kracht van KI, Adem en Souplesse. Het verbeterd fysiek uw behendigheid, lenigheid en kracht en mentaal uw eigenwaarde, weerbaarheid en zelfvertrouwen.

De technieken komen voort uit de Ki-Aikido, Hapkido en Kickboxen. Deze bijzondere combinatie bied een stijl die realistisch is en toepasbaar in je dagelijks leven.

De basis van deze trainingen komt voort uit de onuitputtelijke kracht ‘KI’. We bezitten dit allemaal, maar verbruiken het te vaak en zijn moe. Via deze trainingen ga je leren deze kracht in te zetten voor al je doelen, thuis en op je werk. Via fysieke oefeningen ga je de ‘mind’ versterken, je zal gaan merken dat je dit in het dagelijks leven steeds meer gaat gebruiken. Een goede ademhaling, een ontspannen houding en bewegingen verzorgen een juiste KI-stroom. Door dit in de vele technieken die de budo ons bieden juist toe te passen, zijn we tot veel meer in staat. Omdat we vanuit onze innerlijke kracht gaan bewegen en onze energie doeltreffend gaan inzetten, kan door training je leven werkelijk veranderen. Kom met je eigen doel trainen en je zal hierin gesteund gaan worden.

Vanuit een holistische gedachte worden de trainingen gegeven. De leeftijd vanaf 18 jaar, voor man en vrouw, met en zonder sportachtergrond. Je bent er voor jezelf en wordt niet beoordeeld op een juiste uitvoering van technieken. 
Ontdek KI en ga bewegen!

Lidmaatschap

Om de lessen Ki-Training te kunnen volgen neemt u een strippenkaart ad 125 euro af, 

  • voor 10 lessen van 1,5 uur Ki-Training
  • te volgen in de Yoshi Kai dojo te Numansdorp, Pluspunt te Oud-Beijerland of de Boogerd te Oud-Beijerland
  • welke 3 maanden na afgifte geldig is.
  • wanneer je je inschrijft kun je op alle locaties lessen volgen.
  • Inschrijven via http://www.yoshikai.nl/vm-sportaanbod/ki-trainingen-detail
TOP