MAAK ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

WACHTWOORD VERTEGEN

*

Nieuws

Wedstrijdjudo Seizoen 2015-2016

Wedstrijdjudoka,

YES..... We zijn weer begonnen !!!

Judo icoon jpeg SmallDe eerste trainingen zitten er weer op, de wedstrijdagenda vult zich langzaamaan weer met mooie toernooien. De leraren en ook de vrijwilligers hebben er weer zin in. En jullie?

  Sommige fanatieke judoka hebben zich al aangemeld/ingeschreven voor het Berentoernooi, het Amerhaltoernooi, maar ook voor het Internationaal Residentie Toernooi. Ben je nog niet toe aan de grote toernooien of zit je nog maar net in de wedstrijdgroep, schrijf je dan eens in voor het Instaptoernooi.

De naam zegt het al Instaptoernooi, een mooie opstapper in wedstrijdjudo-land. Het eerste Instaptoernooi vindt al plaats op zaterdag 26 september. Dus check vandaag of morgen de agenda en meld je aan, graag voor 1 september, dan zorgen wij voor je inschrijving. 

   Vergeten jullie je ook niet aan te melden voor  zaterdag en zondag 12 en 13 september  "WEEKEND AT THE DOJO !!  Lekker trainen met zijn allen, maar zeker ook eten met zijn allen en lol maken met zijn allen. Uiteraard ook leren van elkaar om nog meer plezier en effect uit onze sport te halen. Wij rekenen op alle wedstrijdjudoka, zodat we alle belangrijke zaken voor het nieuwe seizoen met jullie kunnen delen en het seizoen goed kunnen beginnen. We zien jullie aanmeldingen graag tegemoet en gaan er met elkaar een geweldig judoweekend van maken !! 

Hebben jullie nog vragen over het weekend, de wedstrijden of over het aanmelden, mail dan naar wedstrijdjudo@yoshikai.nl en we proberen je zo snel mogelijk antwoord te geven. 

Allemaal een sportieve groet en tot ziens in de dojo !

Het Yoshi Kai Team

TOP