MAAK ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

WACHTWOORD VERTEGEN

*

Nieuws

Lid worden Judo Bond Nederland ?

Beste Club,

In navolging van de succesvolle actie van vorig jaar willen we clubs dit jaar weer in de gelegenheid stellen om mee te doen aan de rugembleem actie. De Judo Bond Nederland ziet de clubs als schakel om samen de budosport groter te maken. Leden zijn daarbij cruciaal. Voor de aangesloten De Club Centraal clubs en hun leden hebben wij diensten als, het JBN Toernooipakket, het JBN Keurmerk, ontwikkelingen van Sportlink en verzekeringen.

Als u het ook belangrijk vindt om de budosport te versterken. Dan nodigen wij u van harte uit om uw club gebruik te laten maken van De Club Centraal.

image001

Meedoen aan De Club Centraal is nu extra interessant. Een van de leuke dingen voor jeugdleden is het rugembleem. U krijgt namelijk voor elk nieuw jeugdlid (tot 12 jaar) dat u bij ons aanmeldt gedurende de actieperiode een gratis gepersonaliseerd rug embleem toegestuurd. Deze worden vóór Sinterklaas bij de clubs aangeleverd als u voor 20 november de lijst instuurt. kunt het rugembleem dan zelf als cadeautje aan uw nieuwe clubleden uitreiken.

U heeft natuurlijk niet alleen jeugdleden, daarom is er nog meer. U hoeft in deze actieperiode uw nieuwe leden niet zelf in te voeren, dat doen wij eenmalig voor u! Als u op www.jbn.nl/ledenactie kijkt, vindt u een voorbeeld van welke gegevens wij dan van uw leden nodig hebben en hoe u uw excel lijst met leden kunt aanleveren. Het excelbestand van uw nieuwe leden kunt u per mail naar ons toesturen via: info@jbn.nl

 

U kunt nu meedoen aan deze actie. De actieperiode loopt van 07 oktober tot uiterlijk 20 november.

Als u nog vragen heeft, bel of mail ons dan gerust. U kunt contact opnemen met de service desk via info@jbn.nl of 030-7073600.

TOP