MAAK ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

WACHTWOORD VERTEGEN

*

Nieuws

OHWKJ III - The day after

12715761 791515794286398 8128756752100005658 n

Op zondag 14 februari 2016 organiseerde Stichting Yoshi Kai voor de 3e keer de Open Hoeksche Waardse Kampioenschappen Judo 2016. Dit keer vond het toernooi plaats in sporthal Buttervliet in Numansdorp. We kijken terug op een zeer geslaagd toernooi, maar hebben ook een aantal verbeterpuntjes genoteerd voor de 4e editie die 12 februari 2017 zal gaan plaatsvinden. 

We zijn enorm trots op dit evenement omdat het tot stand kwam met een 40-tal vrijwilligers, 10 scheidsrechters, 5 ehbo-ers en de sponsors, die een enorme bijdrage aan een goed evenement en een zeer goede sfeer hebben geleverd, maar vooral op de deelnemers die allen pittige judo-wedstrijden hebben getrotseerd. Ook de yoshi kai wedstrijdjudoka die de yoshi kai judoka hebben bijgestaan tijdens de wedstrijden ontzettend bedankt !

De eerste twee edities vonden plaats in de sporthal in Mijnsheerenland. Helaas was deze zaal te klein. De organisatie was daardoor genoodzaakt inschrijvingen te weigeren. Alexander Baard: “ We vonden het toen erg jammer dat we deze beslissing moesten nemen, omdat wij vinden dat iedere judoka wedstrijden moet kunnen spelen. De Stichting heeft daarom naar een alternatief gezocht en gelukkig ook gevonden! Na goed ove

rleg met de gemeente Cromstrijen hebben we daarom het toernooi kunnen verplaatsen naar sporthal Buttervliet in Numansdorp dat meer ruimte en meer faciliteiten biedt voor het judotoernooi.”

Het toernooi verplaatsen naar Numansdorp bleek een goede beslissing geweest te zijn.  De inschrijving werd gesloten na het bereiken van het maximaal aantal deelnemers van 350 judoka in de leeftijd van 5 tot en met 14 jaar. Deze judoka kwamen van verschillende clubs uit de regio’s Zeeland, Noord-Brabant,  Noord-Holland en natuurlijk Zuid-Holland. De uitslagen en foto’s van het toernooi zijn op de speciale website geplaatst: www.openhoekschewaardse.nl.

TOP