MAAK ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

WACHTWOORD VERTEGEN

*

Nieuws

Meester Tom is pappa

DSCN5529Beste kinderen en ouders, leden en vrienden van Yoshi Kai,

Donderdag 16 juni 2016 zijn mijn lieve vrouw Loes en ik ouders geworden van een dochtertje. Een klein meisje met een rustig karakter, een lief gezichtje en de naam Vera Lidya.

Als ik een woord zou moeten omschrijven om de periode na de geboorte te omschrijven, dan is dat verbazing. Ik was verbaasd over het feit dat ik meteen al zo veel hield van dit meisje, dat ik net leerde kennen. Verbaasd over de kracht van mijn vrouw om zo snel na de bevalling al weer voor het kindje te willen zorgen. Verbaasd over hoe makkelijk ik kon zonder dingen die ik daarvoor als noodzakelijk zag, zoals slaap en vrije tijd. En ook verbaasd over alle lieve mensen die voor ons klaarstonden.

Ik heb de ouders en kinderen van Yoshi Kai altijd gezien als veel meer dan alleen maar ‘klanten’. Dankzij jullie heb ik immers al drie jaar een droombaan, mag ik me elke dag met de mooiste sport van de wereld bezighouden. Ik waardeer jullie ontzettend en uit de reacties van kinderen en ouders op mijn lessen, maak ik op dat dat gevoel wederzijds is. Maar toch moet ik zeggen dat de reacties op de geboorte van Vera mijn stoutste verwachtingen overtroffen hebben.

Ik had wel wat kaartjes verwacht en gehoopt op misschien een paar sokjes. Maar dankzij jullie kom ik nu al twee weken iedere dag weer met mooie cadeaus thuis. Kleine rompertjes, prachtige jurkjes, rammelaars en speelgoedjes en dit weekend nog een mandje vol prachtige kleertjes en een mooie puzzel. Er is niets fijner dan thuiskomen bij je nieuwe gezinnetje en die dingen samen uit te mogen pakken, zeker als je weet dat je daa

2 weken 5 Fotor

rna nog een lange nacht voor de boeg hebt. 

Voor dit alles zijn Loes, Vera en ik jullie allemaal ontzettend dankbaar. Als we over twintig jaar terugdenken aan de geboorte van Vera, zullen we al jullie reacties ongetwijfeld ook herinneren. De zomervakantie staat voor de deur, daarin 

gaan we met zijn drieën proberen een nieuw ritme te vinden en te wennen aan het gezinsleven. En daarna hoop ik jullie allemaal weer te begroeten bij de Judolessen.

Dank jullie wel, en lang leve Yoshi Kai.

Meester Tom.  

TOP