MAAK ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

WACHTWOORD VERTEGEN

*

Nieuws

Nieuwsbrief Nr. 1

Nummer 1!

Vanaf deze maand worden jullie maandelijks op de hoogte gehouden via onze nieuwe nieuwsbrief.
Hierin worden jullie niet alleen op de hoogte gehouden van het Yoshi Kai nieuws, maar ook van het landelijke Judo & Jiu Jitsu nieuws. In de nieuwsbrief zal ook een handige maandagenda te zien.

 

De nieuwsbrief zal niet alleen maar nieuws zijn. Je zult ook regelmatig een prijsvraag tegen komen of leuke verhalen uit de les. Daarnaast zal er ook regelmatig een techniek in behandeld worden. Zodat je altijd terug kan lezen waar je nou ook alweer je arm moest plaatsen bij die ene houdgreep. Naast dit alles krijgt Yoshi Kai ook een budoka van de maand! Er wordt elke maand een Yoshi Kai lid verkozen tot Budoka van de maand. De Budoka krijgt een plekje in de nieuwsbrief waar hij of zij zich aan de hele club mag voorstellen!

Kortom een nieuwsbrief voor iedereen van de club die bomvol staat met nieuwtjes en weetjes over jouw favoriete sport!

Deze nieuwsbrief maken we voor iedereen van Yoshi Kai. Heb jij misschien een leuk Judo of Jiu Jitsu verhaal? Is er iets leuks gebeurd tijdens de les? Wil je iets delen met de hele club, vertel het ons!
Stuur een mail met het verhaal naar redactie@yoshikai.nl en wie weet staat jouw leuke verhaal wel in de volgende nieuwsbrief! Op deze manier hopen wij niet alleen een informatieve maar ook een leuke nieuwsbrief voor jullie te maken.

TOP