MAAK ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

WACHTWOORD VERTEGEN

*

Nieuws

Judo examens 16 november

examensStof de camera maar alvast af, de judo examens staan weer voor de deur voor de jeugd! Voordat de kinderen de spannende december maand ingaan is het eerst nog tijd voor de jeugd voor het judo examen. Op zaterdag 16 november tussen 09.00 tot 15.00 zal Sporthal Sportland in Mijnsherenland het toneel zijn voor de examens van de kinderen.

Inschrijven kan alleen via de website : http://www.yoshikai.nl/agenda (Zorg dat je ingelogd bent)

Op deze dag laten de judoka tijdens hun examen niet alleen aan de examinator, maar ook aan u zien wat ze de afgelopen periode hebben geleerd.  Bij een goed examen wordt een slip op de band verdiend of zelfs een hele band!

Met ingang van de nieuwe site is ook het aanmelden veranderd. Dit kunt u nu doen via enkele klikken op de site.Om u aan te kunnen melden, dient u eerst in te loggen op de site. Als u dit heeft gedaan, gaat u naar de agenda. Hier klikt u op de judo examens op 16 november en vervolgens klikt u op aanmelden.
Let wel op, als u zich aanmeld geeft u automatisch een machtiging tot afschrijven van het examengeld. 

Bij Mijn evenementen kunt u alle huidige aanmeldingen zien. De indeling is op leeftijd en wordt spoedig gepubliceerd in de agenda. Hopelijk tot ziens op de examens! Vergeet niet de graduatiekaart mee te nemen.

Graag tot ziens op het examen!

TOP