MAAK ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

WACHTWOORD VERTEGEN

*

Nieuws

Wat moet je weten voor je examen?

Judo Examens
Sinds kort staan de exameneisen op de site. Als je op de site bij jouw examen eisen kijkt zie je alle technieken die gevraagd kunnen worden. Op deze manier kan je precies zien wat je allemaal hoort te weten voor de examens.

Je kunt de examen eisen vinden onder het kopje 'over yoshi kai' Hier vind je de examen eisen voor de gele tot en met de bruine band. De technieken staan vervolgens overzichtelijk verdeeld per catagorie. De eerste naam die er staat is de Japanse benaming met vorvolgens de omschrijving van de techniek. Als laatste staat de naam voor de kinderen er achter. De lessen voor een examen staan vaak in het teken van de examens. In deze lessen worden veel technieken nog even extra aangehaald. En kan je, zoals altijd, vragen stellen over het examen.

Zie je er technieken bijstaan die je niet bekend voorkomen, of weet je een bepaalde techniek niet meer? Dan kan je dat altijd navragen bij jouw judo leraar. Doe dit echter wel optijd voor de examens dan kan je leraar er nog eventueel aandacht aan besteden in de les!

TOP