MAAK ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

WACHTWOORD VERTEGEN

*

Over Yoshi Kai

Algemeen

Yoshi Kai is 1 januari 2009 als judoschool opgericht door Alexander Baard. In een relatief korte periode wist de school een grote groep mensen te bereiken en daardoor uit te breiden tot 12 leslocaties en meerdere medewerkers.

Doelstelling

Yoshi Kai biedt met haar sport & bewegingsaanbod jong en oud de mogelijkheid op een leuke & verantwoorde manier een uitdaging voor lichaam en geest. Graag werken we samen met u aan uw doelstellingen en houden daarbij rekening met ieders mogelijkheden. 

Op dit moment verzorgen we een breed & groeiend aanbod van lessen op diverse lokaties in de Hoeksche Waard e.o.

De Naam

Yoshi is een japanse term die o.a. in het judo gebruikt wordt en zoveel betekend als doorgaan, volhouden & "verder kijken dan de neus lang is". Kai is een japanse term die staat voor school / eenheid. Zo streven we dus een school te zijn  die eenieder probeert te ondersteunen bij de ontwikkeling en daarbij grensverleggend (mee)denkt.

Yoshi Kai is meervoud

Yoshi Kai bestaat uit haar medewerkers, vrijwilligers en haar enthousiaste leden en samen streven we ernaar ons aanbod leuk, uitdagend, afwisselend, motiverend, grensverleggend en daarmee interressant te houden. Deze stenen van ons "bouwwerk" worden bij elkaar gehouden door een belangrijk cement : PLEZIER.

Graag begroeten wij u in een van onze lessen !

14 april 2012 ouderkind judo groep I

foto : ouder-kind judo 2012

TOP