MAAK ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

WACHTWOORD VERTEGEN

*

Jiu-Jitsu jeugd

jiu jitsu jeugd

Jiu-jitsu is een sport voor jong en oud en betekent ‘ zachte kunst’. Het is een japanse budovorm waarmee men in een paar seconden een aanvaller kan controleren of uitschakelen.  In het jiu-jitsu leer je niet alleen je te verdedigen tegen diverse gewapende en ongewapende aanvallen, maar ook verschillende aanvalstechnieken als stoten, schoppen, klemmen, verwurgingen en drukpunten.

Jiu-Jitsu kan worden beoefend als zenkunst en krijgskunst. In onze volwassen lessen keren deze facetten wekelijks op een gedegen wijze terug.

In deze groep beleven de recreatieve jiu-jitsuka’s in de leeftijd van 10 tot 16 jaar, van witte tot zwarte band, veel plezier aan hun wekelijkse verbetering van hun technieken, conditie, zelfverzekerdheid en ontspanning.

Het lesgeld van Jiu-Jitsu voor jeugd bedraagt € 22,00 per maand bij een lidmaatschap van een kwartaal.

YOSHI KAI

 Het adres in de Hoeksche Waard voor Judo, Jiu-Jitsu, HapKi-Training, Yoga, Bootcamp, CrossFit & personal training, voor jong en oud. Wij verzorgen de lessen in de volgende plaatsen: Maasdam, Numansdorp, Oud-Beijerland, Strijen, Zuid-Beijerland en 's Gravendeel.Informatie over onze lessen ? Neem contact op via info@yoshikai.nl

 

TOP