MAAK ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

WACHTWOORD VERTEGEN

*

Tuimeljudo

yoshikai-website-cat-tuimeljudo

Speciaal voor de kinderen tot en met 5 jaar zijn er judo lessen waar de aandacht voornamelijk gericht is op het leren vallen. Dit ter voorbereiding op de reguliere judolessen, maar leren vallen zonder jezelf te bezeren is zeker ook een kunst waarvoor geldt “Jong geleerd is oud gedaan”.

Het leren vallen is dus een op zichzelfstaande les. Tijdens tuimeljudo leren de kinderen tevens een aantal basisprincipes van het judospel.

De les is aangepast aan de ervaring en beleving van de kinderen in de leeftijd van 3 tot 5 jaar en zij zullen derhalve spelenderwijs leren.

Ideaal als voorbereiding op de reguliere judoles, maar ook eenop zichzelf staande les.

 

Het lesgeld van Tuimeljudo bedraagt € 15,00 per maand. Het lidmaatschap is voor telkens 3 maanden ingaande op de datum dat met aanvangt met de lessen.

YOSHI KAI

 Het adres in de Hoeksche Waard voor Judo, Jiu-Jitsu, HapKi-Training, Yoga, Bootcamp, CrossFit & personal training, voor jong en oud. Wij verzorgen de lessen in de volgende plaatsen: Maasdam, Numansdorp, Oud-Beijerland, Strijen, Zuid-Beijerland en 's Gravendeel.Informatie over onze lessen ? Neem contact op via info@yoshikai.nl

 

TOP