MAAK ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

WACHTWOORD VERTEGEN

*

Judo voor volwassenen

jiu-jitsu

Judo is een sport voor jong en oud en betekent ‘ zachte weg’. Het is een Japanse budovorm waarmee men de tegenstander leert te ‘controleren’ door middel van worpen, houdgrepen, armklemmen en verwurgingen.

In onze lessen

Judo kan worden beoefend als zenkunst, krijgskunst, (kata)wedstrijdsport en als een zeer leerzaam stoeispel. In onze volwassen lessen keren al deze facetten wekelijks op een gedegen wijze terug.

In deze groep beleven de recreatieve judoka’s in de leeftijd van 16 tot 60 jaar, van witte tot zwarte band, veel plezier aan hun  wekelijkse verbetering van hun technieken, conditie en ontspanning.

Basisprincipes judo :

Jita Kyoei: Algemeen welzijn, letterlijk: “jij en ik schitteren samen”, gezamenlijke rijkdom voor u en anderen,

Seiryoku Zenyo: Maximale efficiency door minimale inspanning. Vertaalt en toegepast in het judo via;

Een moraalfilosofie ofwel ethiek. De praktische toepassing van een uitgekiende leer over doelen en middelen.

Een judoleer over balans en kuzushi. De praktische toepassing van een uitgekiende leer over judo en het vechten.

Yoshi kai volwassenen 2Om een ‘stabiele’ judoka te zijn, moet de judoka geestelijk en moreel goed in elkaar zitten. Daar is de ethiek voor. Lichamelijk moet hij ook ‘stabiel’ zijn. Daar is de judoleer voor. Ethiek en judoleer zijn deel van één en dezelfde opvoeding tot perfectie (jiko no kansei).

 

Als u besluit lid te worden dan zijn er meerdere mogelijkheden hoe u lid wil worden.

Kwartaal abonnement: 25 euro per maand

Alles wordt uitsluitend via automatische incasso voldaan.

YOSHI KAI

 Het adres in de Hoeksche Waard voor Judo, Jiu-Jitsu, HapKi-Training, Yoga, Bootcamp, CrossFit & personal training, voor jong en oud. Wij verzorgen de lessen in de volgende plaatsen: Maasdam, Numansdorp, Oud-Beijerland, Strijen, Zuid-Beijerland en 's Gravendeel.Informatie over onze lessen ? Neem contact op via info@yoshikai.nl

 

TOP