MAAK ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

WACHTWOORD VERTEGEN

*

Judo met speciale aandacht

YK Website speciale aandacht

Voor sommige kinderen gaat het reguliere onderwijs te snel, zijn groepen snel te groot of vereist de  gemoedstoestand een “andere” aanpak. Veelal gaan zij om die reden naar een sbo-school. Speciaal voor hen bieden we een aangepast lesuur. Je geeft je op voor judoles, je krijgt judoles.

Dat betekent dat je naast het leren van een leuke uitdagende sport, je ook je motoriek traint, je leert vallen zonder jezelf te bezeren, je leert te functioneren in een sociale omgeving waarin eenieder elkaar te dient respecteren.

Al deze aspecten dragen zorg voor een vergroting van het zelfvertrouwen. Iets waar juist deze groep, naar onze opvatting, veel baat bij heeft.

Wij staan voor deze leerlingen klaar met een speciaal hiervoor geschoold team van leraren 

Het lesgeld van Judo met speciale aandacht bedraagt € 25,00 per maand. Het lidmaatschap is voor telkens 3 maanden ingaande op de datum dat met aanvangt met de lessen.

 

S6301781

YOSHI KAI

 Het adres in de Hoeksche Waard voor Judo, Jiu-Jitsu, HapKi-Training, Yoga, Bootcamp, CrossFit & personal training, voor jong en oud. Wij verzorgen de lessen in de volgende plaatsen: Maasdam, Numansdorp, Oud-Beijerland, Strijen, Zuid-Beijerland en 's Gravendeel.Informatie over onze lessen ? Neem contact op via info@yoshikai.nl

 

TOP